Boende

Vår samarbetspartner Scandic erbjuder er boende till förmånliga priser.

Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av närmare 280 hotell fördelat på cirka 44 000 hotellrum i drift eller under utveckling i sex länder.

Varje dag jobbar våra medarbetare mot ett enda mål: att våra gäster ska känna sig välkomna hos oss oavsett om de kommer för att bo, umgås med vänner eller arbeta.

Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA och Scandic är vald till ’best hotel brand’ i Norden (BDRC).

Scandic Skellefteå

Hos oss kan du koppla av i relaxavdelningen med pool och gym. I vår hotellbar och öppna lounge kan du njuta av en välskakad cocktail, en värmande kaffe eller bara slå dig ned och pusta ut i en varm och öppen miljö med vardagsrumskänsla. Vi erbjuder goda förbindelser med flygplatsen, flygbussen stannar strax intill vår hotellentré.

Enkelrum: 860 kr inkl moms.
Dubbelrum: 960 kr inkl moms.
I priset ingår vår stora frukostbuffé samt tillgång till vår relaxavdelning samt gym.
Bokningskod: Hjärnhälsa
För bokning: 0910-752401

Scandic Frimurerehotellet Linköping

Här bor du ett kvarter från Linköpings shoppingstråk, den stoltserande Domkyrkan och bara 150 meter från centralstationen och endast 3 km från Linköpings flygplats. I vår lobby finns enklare mat som smörgåsar, wraps och sallader att köpa med något gott att dricka oavsett tid för ankomst. På Scandic Frimurarehotellet kan du hämta nya krafter i vårt moderna gym och koppla av. I vår relaxavdelning, eller varför inte ta en uppfriskande promenad längs Stångån.

Enkelrum: 890 kr inkl moms
Dubbelrum: 1090 kr inkl.moms
I priset ingår vår stora frukostbuffé samt tillgång till vår relaxavdelning samt gym.
Bokningskod: Hjärnhälsa
För bokning: Maila frimis@scandichotels.com eller ring 013-495 30 10 vardagar kl. 08.00-17.00.